Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Zdravé Letňany

Metro 2Petr Dolínek  vložil na svůj facebook informaci o prodloužení metra do Čakovic, píše :

Konečně dobrá zpráva, ode dneška mám na stole relevantní podklady pro diskuse o prodloužení pražského metra. Metro C do Čakovic se určitě prodloužit musí, studii metra A na letiště případně zadáme až v březnu, pokud stát nepřijde s uvěřitelnou variantou stavby železnice na letiště. Od okamžiku zadání studie do dokončení výstavby na letiště je odhad 120 až 140 měsíců, ale snad to bude kratší. Na metru C to kratší bude. (poznámka pro architekty: projekt, podoba trati a podoba stanic se teprve bude soutěžit, toto je pouze expertní posudek)

zdroj: facebook Petra Dolínka

Ahojte lidé, Koncert Panelákovích fotrů v pátek 2. 2. 2018 v Prostoru Letňany. Tak nějak začínala pozvánka na prostorovském facebooku, která mne opět po roce přivedla na fotrovskou hudební provokaci.  A co vlastní koncert? Fotři nezklamali, nastoupili v bílých pláštích, a předvedli spoustu bizarních převleků od, teplákových a nepojmenovaných hadrů, tureckých ale husitských převleků.  Při vystoupení  zabrousili do různých hudebních žánrů, hip hop, rock,  atd.………. 

satranMichael Saran a jeho investiční skupina Odien chtějí dát novou tvář areálu Avie v pražských Letňanech. •V minulosti se tam vyráběly nákladní vozy a prostor dnes chátrá. Ambiciózní projekt si vyžádá mnohamiliardové náklady.  

Číst dál: Píší na Idnes- V Letňanech na místě nevyužívaného areálu vznikne nová městská čtvrť. Investor...

Zpívají vaše děti rády? Pak je vezměte na některou z ukázkových hodin sboru Camerata. Možná se jim bude mezi Broučky nebo Kamarády líbit. Camerata však doplňuje i smíšený pěvecký sbor - šanci tedy mají i dospělí od 17 let...
Camerata2
 Zdroj: Camerata Praha
 RODINNÁ PORADNA "CO DĚLAT, KDYŽ..?" NA TÉMA MALÝ VZTEKLOUN ..JAK NA NĚJ..
kvě 31, 2017 (stř) 17:30 - 19:00

KRC COBYDUP vás srdečně zve na

RODINNÁ PORADNA "CO DĚLAT, KDYŽ..?" NA TÉMA MALÝ VZTEKLOUN ..JAK NA NĚ

seminář vede Mgr. Lucie Levitová

50 Kč + hlídání 50 Kč/dítě

Zdroj. kbely.cz

Strana 2 z 42