Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Zdravé Letňany

ZS_FrycovickaVyužil jsem možnosti webové stránky naší radnice (otázky a odpovědi) a stěžoval  jsem si na přesolené jídlo ve školní jídelně v ZŠ Fryčovická, kterou provozuje zřízená organizace Zařízení skolního stravování  a budeme Vás informovat jak naše stížnost dopadla u nového pana ředitele Vlka.

 Dotaz : 

Přesolená rýže ve školní jídelně  (Olaf Deutsch, 07.3.2013 22:24)

Vracím se k problematice školních jídelen. Syn chodí na oběd do ŠJ v ZŠ Fryčovická a neustále si stěžuje na rozvařenou a naprosto přesolenou rýži. Neustále se mluví jak je konzumace soli pro děti škodlivá a přitom stačí jenom málo méně solit. Prosím o odstranění tohoto nedostatku.

Odpovídá: 09.3.2013 , Gerhard
Stížnost předám řediteli ZŠS Letňany.

 

Zdroj (částečný) : radnice MČ Praha 18

Občanské sdružení Zdravé Letňany o.s. zažádalo  odbor výstavby a územního rozhodování, odbor dopravy a životního prostředí  Úřadu MČ Praha 18 o volný přístup k informacím ve smyslu § 70 odst. 2 zákona č. 114/1992 Sb.,
panelk_-_barevn_letany
Text žádosti:
Oznamujeme Vám, že Zdravé Letňany o.s. jsou občanským sdružením, jehož jedním  z hlavních poslání je podle stanov je ochrana přírody a krajiny, veřejného zdraví a životního prostředí.  Ve smyslu § 70 odst. 2 zákona č. 114/1992 Sb., v platném znění podáváme tímto žádost o informování o zahajovaných řízeních a zamýšlených zásazích na rok 2013. Žádáme, abychom byli i nadále předem informováni o zamýšlených zásazích a zahajovaných řízeních, při nichž mohou být dotčeny zájmy ochrany přírody a krajiny chráněné podle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, které spadají do níže uvedené specifikace.
Číst dál: Žádost o informování o zahajovaných řízeních podle § 70 odst. 2 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně...

Lubor-1Dne 2. dubna 2013 začně pod hlavičkou občanského sdružení Zdravé letňany  o.s.  funfovat Informační hodina pro stavebníky .

Informační kancelář pro stavebníky je pracoviště zřízené občanským sdružením Zdravé Letňany o.s., které bude zdarma poskytovat informace a pomáhat letňanským občanům v problematice stavebních prací a letňanských stavebních investic.  Informační koncelář pro stavebníky je zřízena po dohodě s organizací SÉVA PURA s.r.o  v letňanské provozovně Prostor Letňany, Křivoklátská 302. Věnovat se vám bude  Ing.Lubor Pavlíček člen občanského sdružení Zdravé Letňany. o.s.

Pracoviště  Občanského sdružení Zdravé Letnany o.s.  můžete navštívit  každé úterý vždy první týden v měsíci od 18.00 hodin do 19.00 hodin.  První  informační hodinka proběhne v úterý 2. dubna 2013  od  18.00 do 19.00 hodin
Prostor Letňany, Křivoklátská 302

Provozuje: SÉVA PURA s.r.o.
Kontakt:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.prostorletnany.cz/Kontak:

Další informace zde

 

Od března 2013 začně pod hlavičkou občanského sdružení Zdravé letňany  o.s.  funfovat Informační centrum pro mládež  Letňany (dále ICM ) .

ICM  Letňany  je pracoviště, které bude poskytovat  mladým lidem informace z těchto oblastí: vzdělávání v ČR a v zahraničí, cestování, volný čas, sociálně - patologické jevy, občan a společnost, mládež v EU a další.   ICM  Letňany  je metodicky podřízeno Národnímu informačnímu  centru pro mládež se sídlem v Praze a volně spolupracuje se  ostatními  informačními  centry pro mládež v České republice. ICM Letňany  bylo zřízeno po dohodě s organizací SÉVA PURA s.r.o  v letňanské provozovně Prostor Letňany, Křivoklátská 302.

Pracoviště  ICM Letňany můžete navštívit  každé pondělí   od  15.00 do 18.00 hodin
Prostor Letňany, Křivoklátská 302

Otevírací doba:
Provozuje: SÉVA PURA s.r.o.
Kontakt:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.prostorletnany.cz/Kontak:

Další informace zde

 

Na úterý dne 29.5.2012 v 15.00 hodin zorganizoval Olaf Deutsch  pro letňanské seniory diskusní hodinku s doktorkou Jolanou Rambouzkovou z 3. LF UK na téma zdrová výživa a bezpečnost potravin. Souačasně byla  pro místní seniory otevřena fotovýstava velkoplošných berevných fotografií "Voda je život", kterou pro místní seniory instaloval fotograf Olaf Deutsch. Fotografie budou vystavené ve společenských prostorách Klubu seniorů, Třinecká 650, Praha 9 - Letňany do konce června letošního roku. Některé fotografie, které budou měsíc zdobit klub seniorů můžete již dopředu vidět na webových stránkách www.fotobankadeutsch.cz.

 

Olaf Deutsch

Strana 41 z 42