Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Zdravé Letňany

starostoveods02Dobrý den,

přečetl jsem si dva sloupky v posledních Letňanských listech. Mám na mysli článek bývalého i nového bývalého starosty Letňan. Jeden děkuje všem za všechno a slibuje že se jen tak nepustí své nové židle, i když tu starou musel dobrovolně opustit a ten druhý zase přišel o židli někde jinde a tak je rád, že se jedna uvolnila právě v Letňanech.  Je to prostě souznění duší a vzorné spolupráce ve prospěch nás všech z Letňan. Koalice se nám rozšířila o ČSSD a byla tak naplněna historická zkušenost, že cituji „komunální politika je o práci, nikoli o politikaření“. Na závěr jsem se dočetl, že jsem se už určitě ve svém životě setkal s filmovým remakem a že jeho kvalitu nemohu posoudit dříve, dokud nepřijdou na řadu titulky. Víte v mnohých názorech nesouhlasím s bývalým prezidentem Václavem Klausem, ale slyšel jsem, že vyzýval lidi „nevolte ODS“, tak s tím souhlasím úplně. Stačí jenom přivřít oči a před Vámi se rozběhnou titulky se jmény politiků této strany, kteří v poslední době hráli v této tragikomedii hlavní roli nebo jenom role vedlejší. Následující volby nám ukáží, zda půjde o zase jenom o remake nebo o skutečný konec filmu.

Lubor Pavlíček, Zdravé Letňany o.s.

 

IMGP5464Vážení přátelé vody, přírody a kultury, 
srdečně vás zvu  na  vernisáž  svojí  fotovýstavy  " Voda je život", která se koná v  pátek  1. listopadu 2013 v 19.30 hodin  v  příjemném prostředí klubu Prostor Letňany, Křivokládská 302, Letňany.     O příjemné, kulturní prostředí se postará  folk-punková kapela Vasilův Rubáš. Vystavované fotografie si můžete  prohlédnout prostorách klubu  Prostor do 31. 12. 2012, nebo v elektronické verzi  zde
Olaf Deutsch
 
 
 
 

 

logoZástupci Občanského  sdružení Zdravé Letňany o.s.  pan Olaf Deutsch a pan Václav Čadek ve středu  28. 8. 2013 nahlíželi  na odboru výstavby MČ Praha 18 Letňany,  Bechyňská 639 jako zástupci účastníka územního a stavebního řízení do spisu „Přístavba a stavební úpravy tiskárny TRIANGL, areál Letov,  která je navržena na pozemcích parc.č. 543/25, 543/71, 543/82, 543/95, 543/96, k.ú. Letňany“, vše v kat. území Letňany.

Číst dál: Přístavba a stavební úpravy tiskárny TRIANGL

val mal 5

Občanské sdružení Zdravé Letňany o.s. dnes oficiálně  požádalo,  na základě předchozího jednání      s komisí životního prostředí RMČ starostu MČ Praha 18 o revitalizaci stávající zeleně ochraného valu v ulici Malkovského. Cílem sdružení  je, aby val do budoucna sloužil pro obyvatele v ulici Malkového     a plnil svojí protihlukovou a protiprašnou funkci. 

Číst dál: Zdravé Letňany požádali o revitalizaci zeleně valu v ulici Malkovského

chaloupkaVe středu 17. 7. 2013 jsem se na základě předchozí dohody zúčastnil krátkého jednání s radním Letňan Janem Mikuleckým. Cílem mého jednání bylo zjistit budoucí záměry samosprávy MČ Prahy 18 s nemovitostí, které se říká v Letňanech chaloupka, zanedbaného přilehlého sportoviště a prostoru s pískovištěm s herními prvky pro malé děti. Oba objekty se  nachází u ulice Běloveská v Kolonii u Avie na pozemku  Hlavního města Prahy. 

Číst dál: Budoucnost chaloupky v kolonii u Avie

Strana 36 z 42