Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Občan a společnost

sportovní hala KbelyV sousedních Kbelích byla otevřena nová tělocvična, která vyniká všestrannou možností využití. Odpoledne a večer bude sloužit jako sportovní hala místním spolkům, ale i přespolním. Stavba stála 171 milionů a byla vybudována z prostředků městské části s významnou dotací hlavního města. V případě dohody města, městské části a SK Prosek by bylo možné vybudovat takovou halu i v Letňanech. Soužití se školou může pomoci k získání finančních prostředků

 

Falešné zprávy na nás útočí ze všech stran - z médií, sociálních sítí a nakonec i od lidí, s nimiž jsme ve styku. Jak je odhalit a nepodlehnout.

 

infografika

Zdroj: NICM

Objevte skrytý zelený ráj přímo v centru Prahy. Na zahradní slavnosti Food Fest Na Vršku v Santini Garden ochutnáte jídla z několika malostranských restaurací. Menu pak můžete uzavřít nefiltrovanou Únětickou 12°.

Uvidíme se v neděli 16. července 2017. Jíst začínáme už v 11 hodin a pokračovat budeme až do 22 hodin. Během odpoledne a večera zahrají kapela All Rock a DJ Koko. Můžete se taky těšit na relaxační masáže a dětský koutek, aby se děti vyřádily a vy se mohli v klidu najíst. 
 
Čím si naplníme břicha? 
Číst dál: Food Fest na Vršku

uplatni se plakatJiž třetí ročník veletrhu Uplatni.se se koná poprvé v Praze a to 22. listopadu ve Studiu ALTA (U Výstaviště 21) na Praze 7. Veletrh je zaměřený na oblast udržitelného podnikání. Na akci se můžeš těšit na inspirativní řečníky, kteří rozjeli svůj byznys na myšlence udržitelnosti, seznámíš se s firmami, které se jen "nenatírají na zeleno", ale skutečně pracují na rozvoji těchto témat a navíc navštívíš skvělé workshopy, poznáš neziskovky, které nelení a zelení a ochutnáš jídlo, které k nám necestovalo přes půl světa.

Zaměstnání, motivace k rozjetí vlastního podnikání, stáž, praxe, trainee program nebo spolupráce na psaní diplomky? Přijď, právě o to tady běží.

Předběžný harmonogram:

 9:30 – 10:00 Registrace účastníků
10:00 – 11:00 Úvodní řeč a 3 inspirativní řečníci
 11:00 – 12:00 Volný veletrh s paralelními workshopy, prostor pro networking
 12:00 – 13:00 Brunch a povídání o udržitelném stravování
 13:00 – 15:00 Volný veletrh s paralelními workshopy, prostor pro networking

 

  Potvrzení hosté:
☛ Dávka inspirace do začátku: Jindřich Fialka (Contiqua), Mojmír Jiřikovský (JRK Waste management) a Soňa Jonášová (INCIEN)
☛ Workshopy: Jaroslav Pašmik (Future Sustainability Leaders), Miriam Zábrženská, Soňa Jonášová (INCIEN).


 Vstup je zdarma. Kapacita veletrhu je omezená, proto je nutná registrace předem: https://goo.gl/forms/R1T0uO6M1fHuyN3G3 Všechno totiž musí běžet jak na drátkách, na plýtvání časem, energií ani dalších zdrojů tady totiž fakt není prostor!

Každý účastník navíc obdrží výtisk praktické "Příručky každodenní udržitelnosti"!

 Akci organizuje tým BUZZ talks ve spolupráci s Institut Cirkulární Ekonomiky, Greenglasses a je podpořena grantem SmartUp od Nadace O2.

Více informací zde: http://incien.org/buzz-talks  Nebo na Facebooku:  https://www.facebook.com/events/1084890524930091/

Kontaktní osoba

Ing. Anežka Horynová

BUZZ talks Project Manager

m: +420 721 383 618

w: http://incien.org/buzz-talks/

f: https://www.facebook.com/Buzztalks1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve dnech 21. až 22. října 2015 se koná 5. ročník veletrhu pracovních příležitostí Profesia Days 2015, který se uskuteční v areálu Výstaviště PVA EXPO Letňany.

další informace a zdroj:  zde