Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Vzdělávání v zahraničí

Ve dnech 27. a 28. února 2013 bude probíhat v Kongresovém centru Hotelu Olympik Artemis již čtvrtý Mezinárodní veletrh vzdělávání v zahraničí, na který si Vás dovolujeme srdečně pozvat.

Na akci představí svou aktuální nabídku studia široké spektrum vzdělávacích institucí, odborných vyšších i vysokých škol, jazykových škol, univerzit i akademií z celého světa, ale i agentury s nabídkou pracovně studijních programů. Veletrh je určen pro studenty středních i vyšších a vysokých škol, mládež i dospělé, zájemce o studium v zahraničí za
zvýhodněných podmínek s možností dotací, rodiče zájemců o studium, pedagogy i odborníky, manažery se zájmem o rozšíření kvalifikace, popř. další zájemce o informace v oblasti vzdělávání ve světě. Studenti budou mít možnost diskutovat přímo se zástupci jednotlivých institucí, obdrží informační materiály a seznámí se s obsahem, délkou, organizací i finančními aspekty studia. Přínos pro studenty a školu - mimořádná příležitost získat globální představu o současném trhu nabídek vzdělávání. Můžete zde získat informace o zajímavých programech studia a práce v Německu u Bodamského jezera, studiu zdarma v Sasku, o studiu a práci  na Novém Zélandu apod.

Zdroj: nicm