Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Pro pracovníky s mládeží

msmtV návaznosti na Dlouhodobý záměr rozvoje vzdělávání a vzdělávací soustavy na léta 2011- 2015 a na Národní program reforem České republiky 2011 vyhlašuje MŠMT již třetím rokem rozvojový program „Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce 2013 – Excelence středních škol 2013".

Číst dál: Program Excelence středních škol

infolisty headlineNárodní informační centrum pro mládež přináší formou elektronického Infolistu aktuální zprávy  z oblastí vzdělávání, práce a soutěží, a to jak v tuzemsku, tak i v zahraničí.

Číst dál: Vyšel další INFOLIST

 

msmt 11MŠMT ČRMinisterstvo školství připravuje na počátek listopadu vyhlášení tří výzev za 830 milionů korun určených pro předškolní i školská zařízení. Dotace půjdou z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK).
Číst dál: MŠMT pošle do českých škol dalších 800 milionů korun z eurofondů

environ mentální výchovaPublikace Environmentální výchova pro ZŠ a SŠ od nakladatelství Portál je k dispozici k nahlédnutí  v Národním informačním centru pro mládež, Na Poříčí 1035/4, Praha 1.

Číst dál: Publikace Environmentální výchova pro ZŠ a SŠ

isic 0Ať už jste na střední či na vysoké škole, máte možnost zařídit si ISIC kartu. Jejím hlavním účelem je poskytování slev, identifikace a potvrzení statusu studenta. Níže vám přinášíme tipy, kde si tuto výhodnou kartu můžete také pořídit. Na ISIC má nárok student střední i vysoké školy.  Na ISIC kartu má nárok student jakéhokoliv věku, pokud studuje na střední škole či je zapsán v denní formě studia na škole vysoké. Průkaz platí 16 měsíců a jeho cena je 300 korun. Za další prodlužování platnosti karty se platí 150 korun.
Číst dál: Kde a jak si zařídit ISIC kartu? Jde to i přes internet, máme 3 tipy