Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Volby 2014

Volby do zastupitelstev obcí 10.10. - 11.10.2014

Zastupitelstvo městské části nebo městského obvodu, Kraj: Hlavní město Praha,  Praha 18

Všechny kandidátní listiny  

Číst dál: Seznam všech kandidátských listin Prahy 18

Vážení občané,

10690000 388368084643680 6600520201656347840 npokud se rozhodnete jít k volbám a dáte svůj hlas uskupení České pirátská straně a občanskému sdružení Zdravé Letňany, slibujeme vám, že se budeme starat nejen o řešení velkých věcí, které se týkají celé Prahy 18, ale také věcí napohled drobných, trápících jen několik lidí v našem regionu. Náš názor je, že politici ve vedení města se musí chovat jako dobří hospodáři, což jim ukládá i zákon. Nesmějí dávat prostor k rozpínání korupce, jejímž důsledkem jsou předražené a nepotřebné projekty. Přehledná transparentní radnice je náš reálný cíl nezbytný pro toto město. Informovaný občan musí mít dokonalý přehled kam plynou finanční prostředky z jeho daní,  ale také  o tom jak dopadlo výběrové řízení, kdo pracuje na zadaných zakázkách a kolik financí nás stojí správa,  ale i samospráva.  Stoprocentní transparentní radnice je nutným základem pro zdravé finance a prosperitu Letňan. Chceme Prahu 18 čistou, kulturní, bezpečnou prostě  takovou, aby se v ní spokojeně žilo všem generacím. Naše sdružení nikdy nedovolí spojení státní správy, samosprávy a developerů.

Kdo jsme:

Číst dál: Představení volebního sdružení Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany

Zdrave Letnany zelenaVážení příznivci našeho občanského sdružení Zdravé Letňany o. s.

informujeme Vás, že se letošní rok zúčastníme komunálních voleb.  V proběhu roku jsme se spojili s naším současným partnerem a s ním jdeme do komunálních voleb pod jménem  Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany. U všech  členů a příznivců občanského sdružení Zdravé Letňany bude uvedeno v kandidátní listině  bez politické příslušnosti,  protože nejsme v žádné politické straně.

Jako první důležitou informaci, kterou vám musím sdělit je, že plná kandidátní listina, odsouhlasená Českou pirátskou stranou byla předána ve stanoveném termínu na radnici městské části Praha 18. Dále vám rovněž sděluji, že se již plně věnujeme úpravě stávajících webových stránek www.zdraveletnany.cz, hlavně tvorbě článků a rovněž přípravě volební kampaně, kterou jsme naplánovali na měsíc září a říjen.

Děkuji za vaši pozornost a nadále vás budu informovat o průběhu volební kampaně  na webové stránce www.zdraveletnany.cz  kategorii VOLBY 2014

S pozdravem

Olaf Deutsch

Předseda Zdravé Letňany o. s.

 

Volební program sdružení Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany 

Vážení voliči,

pokud se rozhodnete jít k volbám a dáte svůj hlas České pirátská straně a občanskému sdružení Zdravé Letňany  o. s. Slibujeme vám, že se budeme starat nejen o řešení velkých věcí, které se týkají celého správního obvodu Prahy 18 (což neznamená jen Letňany, ale i Nový Prosek), a  také věcí napohled drobných, trápících jen několik lidí v našem regionu. Na základě rozhovorů, které jsme s vámi vedli, a vašich podnětů, si dovolujeme předložit program, který dále přispěje ke zkvalitnění a zlepšení života v naší městské části. Místo všeobecných slibů vám nabízíme jasné závazky, jejichž plnění můžete v budoucnu snadno kontrolovat. Politici ve vedení města se musí chovat jako dobří hospodáři. Nesmějí dávat prostor k rozpínání korupce, jejímž důsled-kem  jsou předražené a nepotřebné projekty. Přehledný transparentní rozpočet, stanovení investičních priorit, které jsou reálné a pro město nezbytné, předvídatelnost a koncepčnost rozhodování vedení města jsou nutným základem pro zdravé finance a prosperitu Letňan.

Číst dál: Volební program sdružení Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany