Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Naše aktivity

Od března 2013 začně pod hlavičkou občanského sdružení Zdravé letňany  o.s.  funfovat Informační centrum pro mládež  Letňany (dále ICM ) .

ICM  Letňany  je pracoviště, které bude poskytovat  mladým lidem informace z těchto oblastí: vzdělávání v ČR a v zahraničí, cestování, volný čas, sociálně - patologické jevy, občan a společnost, mládež v EU a další.   ICM  Letňany  je metodicky podřízeno Národnímu informačnímu  centru pro mládež se sídlem v Praze a volně spolupracuje se  ostatními  informačními  centry pro mládež v České republice. ICM Letňany  bylo zřízeno po dohodě s organizací SÉVA PURA s.r.o  v letňanské provozovně Prostor Letňany, Křivoklátská 302.

Pracoviště  ICM Letňany můžete navštívit  každé pondělí   od  15.00 do 18.00 hodin
Prostor Letňany, Křivoklátská 302

Otevírací doba:
Provozuje: SÉVA PURA s.r.o.
Kontakt:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.prostorletnany.cz/Kontak:

Další informace zde

 

Na úterý dne 29.5.2012 v 15.00 hodin zorganizoval Olaf Deutsch  pro letňanské seniory diskusní hodinku s doktorkou Jolanou Rambouzkovou z 3. LF UK na téma zdrová výživa a bezpečnost potravin. Souačasně byla  pro místní seniory otevřena fotovýstava velkoplošných berevných fotografií "Voda je život", kterou pro místní seniory instaloval fotograf Olaf Deutsch. Fotografie budou vystavené ve společenských prostorách Klubu seniorů, Třinecká 650, Praha 9 - Letňany do konce června letošního roku. Některé fotografie, které budou měsíc zdobit klub seniorů můžete již dopředu vidět na webových stránkách www.fotobankadeutsch.cz.

 

Olaf Deutsch

deutsch2Ve čtvrtek 17. 3. 2010 ve 14.00 hodin proběhla další přednáška pro seniory, kterou pro místní seniory zorganizoval klub seniorů ve spolupráci s Informačním centrem bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství . Pro seniory přednášela pracovnice Krajské hygienické stanice v Teplicích Mgr. Miroslava Slavíková a Olaf Deutsch z Ministerstva zemědělství. V téměř dvouhodinové přednášce, která proběhla v prostorách sportovní haly v Třinecké ulici  v útulném klubu seniorů, se mluvilo o nemocích souvisejících s nesprávným stravováním  a o možnostech, jak se jich vyvarovat. Nechyběly ani informace o metodách zajištění bezpečnosti potravin praktikovaných v ČR.        V průběhu přednášky lektoři odpovídali na dotazy seniorů na téma závadné potraviny v supermarketech.     

Olaf Deutsch

 

pednkaVe čtvrtek 16. 12. 2010 proběhla přednáška pro seniory, kterou organizoval pan Olaf Deutsch z Ministerstva zemědělství. Hodinové přednášky, která   proběhla v letňanském klubu seniorů v nově  rekonstruovaných prostorech sportovní haly Třinecká  se zúčastnilo  celkem 26 seniorů. 

 Účastníci akce se  dozvěděli   problematiku funkčnosti systému bezpečnosti potravin v ČR a  základní informace o službách Informačního centra bezpečnosti potravin. Přítomní si odnesli dárečky s logem  webových stránek Viscojis.cz , ale také měli možnost si vysoutěžit kuchařku  Valaši a ovce. Po  přednášce  předseda klubu zodpověděl  několik  dotazů k problematice bezpečnosti potravin, zdravé výživy a E-kodů. 

autor: OLaf Deutsch

toto: Petr Erben

 

 

Strana 37 z 37