Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

KohnPaveProstor Letňany, Křivoklátská 302 vás zve ve 20.00 hodin,  4.11.2016 na další páteční večery písničkářského humoru.  Přijďte si poslechnout pěknou muziku v prostoru horolezecké stěny. Tentokrát to bude ostravský rodák Pavel Kohn. písničkář, džudista, táborového vedoucího a človíček s osobitými písničkami a hromadou charisma.  V roli předskokana vystoupí duo Gorotky.

Podívejte se na další informace:

http://bandzone.cz/gorodky

http://bandzone.cz/pavelkohn

draciPřijďte si s námi „zalétat“! V sobotu 15. října od 13 hodin pořádá MČ Praha 18 na ploše u Obchodního centra Letňany již 6. ročník Drakiády. Soutěžit se bude ve třech kategoriích: 0 - 8 let, 9 – 14 let a 15 až 100 let, registrace závodníků začne již ve 12 hodin. Každý soutěžící dostane dárek! Pro děti jsou připraveny i kreativní dílny Klubu Slunečnice, chybět nebudou pouťové atrakce a občerstvení.

Zdroj letnany.cz

 

Plakát : ZDE 

 

 

Kbelské posvícení

letit  2Letošní Den Letiště Letňany, na který je opět vstup zdarma, proběhne v sobotu 10. září. Brány jednoho z nejstarších českých letišť se v 9:30 otevřou návštěvníkům a v 10 hodin začne bohatý program, který odstartuje průletem vojenského vrtulníku Mi17 a následně velkolepou ukázkou vzdušné bitvy první světové války, o kterou se postarají modely, které od původních strojů odlišuje pouze jejich menší velikost.

Zdroj a další informace získáte: letnany.cz

KINOBUS film-plakat-2013V posledním červencovém týdnu přijede do Letňan KINOBUS Dopravního podniku hlavního města Prahy.  Promítat se bude na Staré Návsi od 25. do 28. července 2016 a k vidění budou tyto filmy:

  • Pondělí 25. července  Vlk z Wallstreet
  • Úterý 26. července  Kobry a užovky
  • Středa 27. července  Nikdy není pozdě
  • Čtvrtek 28. července  Pomáhat a chránit
  • Začátky promítání po setmění, přibližně ve 21 hodin.

Turné kinobusu odstartovalo již 20. června na Proseku. Během léta autobus postupně projede přes Klánovice, Čakovice a Chvalský zámek do Letňan, Hloubětína a Stromovky. Na konci prázdnin a v září bude následovat promítání třeba na koupališti v Ládví, v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice a v Průhonicích. Sezonu kinobus uzavře v polovině září na Hůrce. Promítá se od pondělí do čtvrtka a po setmění. Kinobus nabídne 200 míst k sezení, bezplatnou půjčovnu dek a možnost zakoupení občerstvení. K dispozici bude pokladnička na sbírku, jejíž výtěžek poputuje na charitu.

Zdroj: letnany.cz

 

 

 

 

 

 

Strana 10 z 28