Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

Třeboradický masopust

hvÄ›zda krajovkaOblíbili jste si tradiční předštědrovečerní akci MČ Praha 18 "Vánoční polévka"? Pak nebudete zklamáni ani letos. V pátek 22. prosince v 16 hodin pro vás budou na Novém vstupu (u Penny Marketu) připraveny plné kotle vynikající rybí polévky. Těm, kdo kapra "nemusí", pak zástupci radnice nabídnou boršč. Polévky budou samozřejmě ZDARMA! Zdroj:letnany.cz

Již tuto neděli 3. 12. začíná cyklus adventních koncertů Pěveckého sboru Camerata Praha, a to u sousedů v MČ Praha - Kbely. Na akci Rozsvěcení vánočního stromu v amfiteátru v kbelském Centrálním parku vystoupí od 17 hodin kromě dětských sborů Kamarádi a Broučci i sbor DPS Shamwari. Více informací o adventních koncertech najdete v přiložené pozvánce.

 Camerata - advent
 

 

vanocni minijarmark letak pptx

 betlĂ©m 2

Účinkující: Shamwari, Kamarádi, Starší Broučci, Mladší Broučci
Termín akce: neděle 3. prosince 2017 od 17:00
Místo konání: Centrální park Praha 19 - Kbely, amfiteátr
GPS: 50°7'59.239"N, 14°33'11.887"E (Zobrazit na mapě)
Popis akce: Po slavnostním rozsvícení vánočního stromu vystoupí přípravná oddělení pěveckého sboru Camerata Praha - Mladší a Starší Broučci, Kamarádi a Shamwari pod vedením sbormistryň Veroniky Dvořáčkové Žofákové, Jany Pavlíčkové a Nadi Novotné, klavírní doprovod Petra Jirůtková, po vystoupení následuje ohňostroj.

Strana 5 z 28