Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Veřejný život

mikulevskyBývalý radní Jan Mikulecký, který před volbami v roce 2014 dle obžaloby vydíral svou sokyni ve volbách a jejího muže, musí zaplatit peněžitý trest sto tisíc korun. Ve středu o tom nepravomocně rozhodl Obvodní soud pro Prahu 9. Muže naopak zprostil té části obžaloby, která ho vinila z kupování hlasů voličů. Trestného činu se zde nedopustil.  „Já jsem řekl pár špatných vět, které se nakonec otočily proti mně,“ uvedl ve středu ve své závěrečné řeči Mikulecký. „Já jsem se vytahoval, co všechno umím zařídit. Mluvilo ze mě obrovské ego úspěšného komunálního politika,“ pokračoval a tvrdil, že naletěl cílené provokaci.

Číst dál: Bývalý radní z Letňan musí zaplatit sto tisíc za vydírání, rozhodl soud

vánoční besídka 2016

betlém 1


Adventní tržiště a bazárek se budou konat v pátek 25. listopadu v Třinecké.  V pátek  25. listopadu 2016 se bude do v tělocvičně v Třinecké 650: prodávat, nakupovat a tvořit  vlastní adventní věnec v kreativní dílně Slunečnice. Akce s názvem Adventní tržiště a bazárek zde začíná v 16 hodin. Cena základního korpusu pro věnec je 80 Kč. Ostatní doplňky k věnci dle vlastního výběru za poplatek. Poplatek za prodejní stůl je 125 Kč. Uzávěrka rezervací je 25. listopadu. Vstupně pro neprodávající je 10 Kč, děti zdarma.   Zastavte se v předvánočním shonu a přijďte za námi do Třinecké.

Zdroj:klubslunecnice.cz 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hvězda krajovkaPřijďte poslední listopadovou neděli odpoledne na Nový vstup do Letňan u Penny Marketu – koná se tu tradiční rozsvícení vánočního stromku. Bohatý program začne už po 14. hodině divadélkem pro děti, rozsvícení je naplánováno na 16,30. Vstup zdarma. Plakát :ZDE

Zdroj: letnany.cz 

senioři 4Městská část Praha 18 ve spolupráci s Českým červeným křížem pro vás připravila na 19. října 2016 Den zdraví v Letňanech. V prostorách Klubu seniorů v Letňanech, Třinecká 650, vám mezi 10 a 17 hodinou zdarma prověří a zkontrolují zdravotní stav. Nechte si změřit krevní tlak a pulz, hladinu cukru či cholesterolu v krvi nebo množství tuku v těle. Budoucí lékaři s vámi zkonzultují potřebu pravidelného pohybu a vyvážené stravy nebo si můžete zopakovat zásady poskytování první pomoci.

zdroj: letnany.cz 

 

 

 

Strana 8 z 21