Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

269 bikeprague lowres-200x133Už ve svém druhém ročníku láme bikový závod Genesis Bike Prague rekordy. Letos se očekává účast téměř dvou tisícovek závodníků, což ho staví do role největší cyklistické akce v Praze. Unikátní bikový zážitek, při kterém se až na trati mohou účastníci rozhodnout, zda pojedou trať na 35 či60 kilometrů, vyráží od Galerie Butovice v sobotu 22. června ve 12 hodin. Pokud závodníci chtějí zažít něco netradičního a užít si v cyklistickém sedle trochu dřiny, mají stále šanci. Do závodu Genesis Bike Prague se mohou registrovat v pátek od 12 do 20 hodin nebo v den závodu 22. června od 7 do 11 hodin a to přímo v prodejně Intersport v Galerii Butovice. Startovné na místě je 500 korun, pro děti 50 korun. Pro nejmenší bikery jsou připraveny ve čtyřech věkových kategoriích čtyři různě dlouhé trasy. Během celého závodního dne navíc bude zajištěno hlídání dětí. Z Butovic vyráží trasa přes nádherné výhledy kolem Cukráku a přes tamní lesy a louky do Chráněné krajinné oblasti Českého krasu. Podle svých možností se rozhodněte, zda zvolíte šedesátikilometrovou trasu pro zdatnější bikery nebo pro začátek jen přičichnete k cyklistickému dobrodružství na pětatřicetikilometrové trase.
Závodu se kromě dvou tisícovek nadšených hobíků zúčastní také hokejisté Sparty, fotbalisté Dukly, horolezec Radek Jaroš nebo bývalý slavný cyklista Jan Hruška se svým týmem.
Další informace k závodu Genesis Bike Prague, který startuje od Galerie Butovice, najdete na http://www.bike-prague.cz/.  
Zdroj: NICM