Rádi cestujete? Rádi navštěvujete a obdivujete? Máte rádi Českou republiku? Pokud jste na všechny otázky odpověděli pozitivně, nabízíme Vám zajímavou alternativu v podobě nového internetového portálu Toulejse.cz.

silniceToulejse.cz je novou vyhledávací databází ubytování v České republice a na Moravě, kde vedle vlastních ubytovacích zařízení naleznete i širokou nabídku doporučení pro volný čas. Přinášíme Vám tak více jak 400 míst, kde můžete příjemně strávit den a kochat se kulturními, přírodními nebo stavebními památkami naší krásné země. Ať jste cyklisté, milovníci historie, přírody nebo prostě jen rádi chodíte, na Toulejse.cz si vyberete. Nabídka ubytování je široká. K dispozici jsou apartmány pro jednotlivce i rodiny, kempové osady pro nenáročné, chaty a chalupy v přírodě pro výlety s přáteli, levné i dražší penziony i luxusní hotely. Nabídku můžete filtrovat podle kritérií jako Cena, Hodnocení klientů nebo jednoduše zadáním požadované Lokality. Pokud jste již např. některý z našich penzionů navštívili v minulosti, můžete ho najít podle jeho názvu a dokonce mu můžete udělit hodnocení, které tak poslouží dalším návštěvníkům. Protože naše země pulzuje a v každém jejím koutě se neustále něco děje, jako doplněk jsme pro své návštěvníky připravili sekci „Kalendář akcí“, kde naleznete přehledně podle regionů řazené kulturní  události, výstavy, tipy na přednášky, tipy na ojedinělé prohlídky hradů nebo zámků a další.

Na portále Toulejse.cz můžete svůj hotel nebo penzion, kemp či apartmán rovnou zarezervovat. Jednotlivé hotely se proto prezentují přehlednou stránkou s fotografiemi, podrobným popisem, nabízenými službami a informacemi o jednotlivých pokojích.

Jak tedy začít?

-         Navštivte adresu www.toulejse.cz,

-         V sekcích Ubytování, Oblasti ubytování nebo Mapa ubytování si vyberte

-         Zvolte datum vašeho pobytu

-         Vyberte si pokoj a objednejte.

Doufáme, že na stránkách naleznete místo pro svou vysněnou dovolenou a pokud se vám budou líbit, můžete je doporučit i vašim známým.

Zdroj: NICM