Bleskovka

V komunálních volbách v Letňanech 2022 se volilo  do dvou zastupitelských orgánů:
1. do zastupitelstva městské části bylo zvoleno  23 zastupitelů
2. do zastupitelstva hlavního města Prahy, zvoleno  65 zastupitelů
Walter 2 webMilí letňanští sousedé, spoluobčané,
v sobotu večer bude jasné, jakým směrem se vydají Letňany v dalších čtyřech letech. Šanci ke zdravému rozvoji a nový impuls dostanou jedině tehdy, když nastane zásadní změna. Když o nich přestanou rozhodovat lidé, kteří je za posledních 16 let dovedli tam, kde jsou dnes a z nichž někteří v Letňanech ani nebydlí.
Jako Zdravé Letňany jsme tou správnou alternativou. Už v minulých volbách jste dali jasně najevo, že chcete konec vlády šíbrů vycházejících z ODS. Ti před čtyřmi lety rychle pochopili, že jim hrozí ztráta vlivu, zapomněli na své otevřené nepřátelství a spojili se proto, aby se i nadále udrželi u moci. Kam to vedlo vidíme kolem sebe: bující zástavba, konfliktní komunikace, dluhy, lhaní vlastním občanům.
To musíme změnit! Jsme na to připraveni, máme v našem týmu lidi, kteří budou pro Letňany i nadále tvrdě pracovat a nasměrují je k tomu, aby se postupně staly městskou částí přátelskou, otevřenou novým myšlenkám a rozvíjející se jako moderní součást moderního města.
Nezapomeňte prosím, že o tom, jak budou vypadat Letňany, se z velké části rozhoduje i v zastupitelstvu hlavního města Prahy. I tam reálně hrozí, že případná koalice SPOLU a ANO vrátí město o 30 let zpět do éry kmotrů a udělá z něj znovu rejdiště developerů, kde padají mosty, bourají se historické památky, ničí se příroda a o podobě našeho města rozhodují lobbisté v hospodě U Myšáka.
Vedli jsme kampaň slušnou a nekonfliktní a tak chápu i tento apel. Chceme-li však něco změnit, musíme být konkrétní a adresní.
Děkuji Vám nejen za sebe, ale i za všechny své kolegy i naše příznivce a podporovatele, kteří jsou připraveni dát Letňanům ten správný směr. Volte prosím číslo 4, volte Zdravé Letňany.
Váš
Zbyněk Walter
kandidát na starostu Letňan