Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

BazenJak už asi víte, na pondělním mimořádném zastupitelstvu se nepodařilo schválit finanční dotaci Lagoonu Letňany ve výši 1 milion korun, jež by bazénu pomohl pokrýt část provozních nákladů a přežít těžké covidové období. Bod programu předložil jeden z radních Ivan Polák. Tento bod, který měl pomoci letňanskému plaveckému areálu byl však po zahájení zastupitelstva výrazně změněn a nahrazen návrhem, kdy měla finanční prostředky 1 milion Kč. bazénu zajistit teplická developerská společnost. Šlo by tedy o nejistou dohodu, protože v době jednání zastupitelstva nebyla předložena žádná závazná smlouva a nabýváme dojmu, že vše má trochu podezřelé pozadí. Nyní se koalice ANO, ODS, TOP09 a Svobodní vymlouvá na rozpočtové provizorium, které však pro ní do pondělního odpoledne nebylo žádným problémem.

Místostarosta Lněnička pak celou koaliční manipulaci završil zveřejněním soukromých telefonních čísel našich zastupitelů na facebooku a to bez jejich souhlasu. Naše zastupitele za klub Zdravé Letňany lze samozřejmě kdykoliv kontaktovat, a to na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.., nebo na telefonních číslech, , která na facebooku zveřejnil koaliční zástupce naší radnice, místostarosta, Ondřej Lněnička

Je nám moc líto, kam celá situace dospěla a věříme, že letňanský bazén nebude nucen opět zavřít alespoň díky pomoci pražského magistrátu.

Tadeáš Štěpka, Piráti z Letňan 

Zdroj: fb: piratiletnany

Související článek:  Lagoon opět v ohrožení