Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Slovní přestřelky mezi představiteli Věcí veřejných a zbytkem koalice pokračují. Odstoupivší ministr dopravy Vít Bárta (VV) na obvinění ze strany bývalé stranické kolegyně Kristýny Kočí a výroky premiéra Petra Nečase (ODS) odpověděl náznaky jiné interpretace současné aféry.

 9. 4. 2011    20:54

"Mám informace o tom, že expremiér Topolánek se dnes sešel s bývalou šéfkou poslanců VV Kristýnou Kočí a předsedou poslanců ODS, Petrem Tluchořem. Jejich setkání je signál čehosi nevoňavého, které je zapotřebí brát vážně a sledovat následující hodiny, co se bude dít dál," uvedl Bárta ve vysílání Frekvence 1.

V kanceláři poslance Tluchoře se podle něj už domlouvali nějací přeběhlíci. "Tak tady máme ten samý scénář. A samozřejmě Mirek Topolánek je velký kamarád Mirka Kalouska, takže ty věci do sebe zapadají," tvrdí Bárta.

Mrzí ho také divadlo s VV hrál tři čtvrtě roku  premiér Nečas. "Počínaje tím, jak nejdříve hrotil debatu o ABL, kdy srovnával ABL i ostatní soukromé bezpečnostní služby s mafií. Je to přitom normální povolání, kterou pan premiér naprosto brutálním způsobem dehonestuje," prohlásil Bárta.

Podle něj Nečas sice chce udržet koaliční vládu, ale současně se rozebíhají pokusy korumpovat poslance VV.

Původní zdroj: zde