Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

prac s mladezi 01 4 200x138Velvyslanectví ČR v Paříži  nabízí možnost studijních stáží na politickém a ekonomickém úseku, v některých částech roku i při Stálé misi České republiky při UNESCO. Stáží se mohou účastnit zejména studenti českých i zahraničních vysokých škol (žadatelem může být student na VŠ v bakalářském, magisterském nebo na magisterské studium navazujícím doktorském studijním programu; absolvent bakalářského nebo magisterského studia nejpozději do jednoho roku po jeho ukončení (dokládá se potvrzením o studiu nebo dokladem o úspěšném absolvování studia)). Stáž se neumožňuje při distanční formě studia.

Stáž nesmí překročit 6 měsíců na jednom zastupitelském úřadě. Uchazeč o stáž zašle na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  vyplněnou a podepsanou žádost o studijní stáž na ZÚ (viz příloha níže) a doplní ji požadovanými dokumenty (postačí scany). Po posouzení vhodnosti a přínosu stáže podává vedoucí zastupitelského úřadu návrh na povolení stáže. Stáží se nezakládá pracovněprávní vztah a nevzniká při ní nárok na plat ani na sociální a zdravotní pojištění. Náklady spojené se stáží (doprava, pobyt, strava apod.) hradí vysílající organizace nebo stážista sám. Na stáž není právní nárok.

Aktuální nabídka:

Stálá delegace ČR při UNESCO v Paříži hledá stážistu/ku na období leden/únor – březen/duben 2019. Optimální kandidát je český student magisterského oboru, ve výjimečných případech student posledního ročníku bakalářského studia s aktivním zájmem o dění v mezinárodní politice a prostředí mezinárodních organizací.

Specifikace pozice: týmová a samostatná činnost v rámci plnění úkolů Stálé delegace ČR při UNESCO, příprava podkladů, aktivní účast na jednáních.

Požadujeme znalost anglického jazyka na úrovni C1/C2 a francouzského jazyka B2 a vyšší.

Stáž je neplacená.

Zájemce prosíme o dodání níže zmíněných dokumentů na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Zdroj:mzv.cz