Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

LUkáš WagenknechtV úterý 31. 7. 2017 ráno od 6.30 hodin na Metru Letňany a tentýž den od 15. 00 hodin u svatebního centra ADINA se  bude presentovat pirátský kandidát na senátora Lukáš Wagenknecht.  Rozdávat Pirátské listy a letáky  mu pomůžou i členové spolku Zdravé Letňany.

Kdo je Lukáš Wagenknecht

Dlouhodobě se věnuje problematice finančního řízení a interního auditu ve veřejném sektoru. V současné době je předsedou Good Governance, nezávislého a nestranického think tanku, který se zaměřuje na výzkum, vzdělávání a policy advocacy v oblasti dobré praxe při utváření a správě věcí veřejných v duchu demokraticko-právního státu.

Vystudoval ekonomicko-správní fakultu Univerzity Pardubice (2003). V jeho profesní praxi působil na vedoucích pozicích v oblasti auditu. Konkrétními výsledky jeho práce jsou například audit projektu Krajská zdravotní,mimořádný audit Operačního programu ROP Severozápad, nebo audit monitorovacího systému pro čerpání strukturálních fondů. V letech 2009 – 2013 byl zvolen viceprezidentem Českého institutu interních auditorů, v současnosti je členem rady ČIIA. V roce 2015 byl oceněn Nadačním fondem proti korupci cenou za odvahu.

Zdroj:  http://blog.aktualne.cz/blogy/lukas-wagenknecht.php