Níže uvedený e-mail který se týká metropolitního plánu poslala Petra Kolínská, z MHMP

Vážení,

děkuji za Vaši účast na setkání k Metropolitnímu plánu 12. 4. 2018 a oceňuji Váš zájem o návrh plánu a aktivní účast na setkání.

V příloze Vám zasílám prezentaci k MPP. Další materiály – Podrobnější harmonogram akcí, přehled zastavení mobilního infostánku, Brožuru Návrh Metropolitního plánu – Otázky0 a odpovědi pro první kolo veřejného projednání lze stáhnout z adresáře zde: https://drive.google.com/open?id=1dwraK-QLE74cnJDKRxnqEjXZVl2lWDqz. Text je součástí stránek http://metropolitniplan.praha.eu.

V souvislosti se zveřejněním oficiálního návrhu nového územního plánu 16. 4. 2018 si dovolím zmínit několik doporučení.

Sledujte webovou stránku pořizovatele (Odboru územního rozvoje MHMP), který je zodpovědný za splnění zákonných náležitostí projednávání návrhu a má informace vždy jako první a věcně správné a přesné. Zde je také nyní návrh plánu ke stažení. http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_uzemniho_rozvoje/uzemni_planovani/metropolitni_plan Na úřední desce MHMP pořizovatel zveřejňuje oficiální oznámení a veřejné vyhlášky – viz http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/deska

Hlavní webové stránky města s informacemi k MPP:

  1. Stránky k MPP Odboru územního rozvoje: http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_uzemniho_rozvoje/uzemni_planovani/metropolitni_plan
  2. Úřední deska MHMP - http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/deskahttp://metropolitniplan.praha.eu - Stránky hlavního města Prahy, které nabízejí přehled všech potřebných informací k MPP, program akcí, informační brožuru, časté otázky, krátká videa k představení plánu a odkazy na další stránky.

O dalších termínech Vás budeme včas informovat.

S přátelským pozdravem

Petra Kolínská

Náměstkyně primátorky

Radní pro územní rozvoj

Mariánské nám. 2, 110 01 Praha 1

tel.: 236 002 782, 236 002 013

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

https://cs-cz.facebook.com/pkolinska