mladezeu 02 3

Znáte program Dobro-druzi, jež se zaměřuje na rozvoj filantropických aktivit dětí a mládeže.  Stále je ještě čas přihlásit se do letošního ročníku a stát se Dobro-druhy!  Znáte někoho, kdo pomoc potřebuje? Napadá vás, jak získat peníze pro dobrou věc? V Nadaci Via se otevírá program Dobro-druzi, který je zaměřený na rozvoj filantropických aktivit dětí a mládeže.


 V programu se podpoří až 15 týmů dětí a mladých lidí ve věku od 6 do 26 let, které se rozhodnou věnovat vlastní nápady, aktivitu, energii a čas, přípravě benefičních projektů, jejichž výtěžky pak darují na dobrou věc. Náplní projektů mohou být různé benefiční akce například běhy, bazary, divadelní představení, koncerty apod.Od teď až do 12. října 2016 se do programu mohou hlásit týmy – například školní třídy, oddíly, skupiny vysokoškoláků, návštěvníci nízkoprahových klubů či party kamarádů, které se pod vedením dospělého patrona (učitele, vedoucího kroužku, rodiče atd.) rozhodnou pomoci třeba osamělým seniorům, dětem z dětského domova, spolužákovi s hendikepem, místnímu útulku pro opuštěná zvířata či jinému dobročinnému účelu. Mladí filantropové, kteří budou do programu vybráni, získají od Nadace Via metodickou, konzultační i finanční podporu. Konkrétně každý tým získá mj. bezplatnou účast na úvodním rozvojovém a vzdělávacím setkání, příspěvek 3 500 Kč na organizaci benefiční akce a zdvojnásobení celkového výtěžku beneficí do výše 15 000 Kč.

Zdroj a další najdete na webové adrese : nadacevia  
 
 
 

 

 


Chcete se do programu Dobro-druzi přihlásit? Pokračujte na www.nadacevia.cz/dobro-druzi:
 
 
 

 

Chcete se přihlásit mezi Dobro-druhy?

 

Znáte program Dobro-druzi, jež se zaměřuje na rozvoj filantropických aktivit dětí a mládeže. 

Stále je ještě čas přihlásit se do letošního ročníku a stát se Dobro-druhy! Více se dozvíte v přeposlaném e-mailu níže nebo na našem webu přímo zde.

máte kolem sebe děti a mladé lidi, které baví pomáhat? Znáte někoho, kdo pomoc potřebuje? Napadá vás, jak získat peníze pro dobrou věc?


V Nadaci Via otevíráme program Dobro-druzi, který je zaměřený na rozvoj filantropických aktivit dětí a mládeže.
 
V programu podpoříme až 15 týmů dětí a mladých lidí ve věku od 6 do 26 let, které se rozhodnou věnovat vlastní nápady, aktivitu, energii a čas, přípravě benefičních projektů, jejichž výtěžky pak darují na dobrou věc. Náplní projektů mohou být různé benefiční akce například běhy, bazary, divadelní představení, koncerty apod.


Od teď až do 12. října 2016 se do programu mohou hlásit týmy – například školní třídy, oddíly, skupiny vysokoškoláků, návštěvníci nízkoprahových klubů či party kamarádů, které se pod vedením dospělého patrona (učitele, vedoucího kroužku, rodiče atd.) rozhodnou pomoci třeba osamělým seniorům, dětem z dětského domova, spolužákovi s hendikepem, místnímu útulku pro opuštěná zvířata či jinému dobročinnému účelu.
 
Mladí filantropové, kteří budou do programu vybráni, získají od Nadace Via metodickou, konzultační i finanční podporu. Konkrétně každý tým získá mj. bezplatnou účast na úvodním rozvojovém a vzdělávacím setkání, příspěvek 3 500 Kč na organizaci benefiční akce a zdvojnásobení celkového výtěžku beneficí do výše 15 000 Kč.

 

Chcete se do programu Dobro-druzi přihlásit? Pokračujte na www.nadacevia.cz/dobro-druzi: