Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

mladezeu 02 3Staň se manažerem Evropského parlamentu mládeže a zapoj se do tohoto jedinečného projektu. Schwarzkopf Foundation v současné době hledá na plný úvazek projektového manažera v programu Evropského parlamentu mládeže. Předpokládaným datem nástupu je v 1. polovině června 2016. Schwarzkopf Foundation Young Europe podporuje rozvoj mladých lidí v oblasti politického posílení evropské myšlenky a celoevropského porozumění.

Naším cílem je rozvíjet dialog mezi mladými lidmi 16 až 28 let a významými osobnostmi ze světa politiky, ekonomiky a kultury. Schwarzkopf Foundation je mezinárodní organizace zastřešující program Evropský parlament mládeže (EYP). EYP je jednou z největších evropských platforem pro politickou diskusi, mezikulturní setkání, politické vzdělávací práce a výměnu názorů mezi mladými lidmi v Evropě. EYP se skládá ze sítě 40 evropských sdružení a organizací, v nichž tisíce mladých lidí jsou zapojeni v dobrovolné činnosti. Na svých mezinárodních, národních a regionálních akcích se zapojí až 35 000 mladých lidí po celé Evropě každý rok.

EYP hostí tří mezinárodní setkání v různých evropských destinacích na roční bázi. Mezinárodní setkání jsou hlavní události v síti a účatní se jich 300 účastníků z celé Evropy po dobu deseti dnů.  Tyto setkání jsou vždy pořádány jednou národní komisí EYP s týmem dobrovolníků.

Uzávěrka přihlášek je 11. dubna. Více informací včetně on-line přihlášky najdeš . zde

Zdroj NICM: ZDE