Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

testovánoMaminky a autorky webu Testováno na dětech spouští zajímavý formát poznávání a propagace produktů a služeb pro děti - hromadné uživatelské testování. Webová stránka Testováno na dětech byla spuštěna přesně před rokem. Jejími autorkami jsou čtyři maminky na rodičovské dovolené, každá různého povolání a zálib (grafička, výtvarnice, produkční, foodblogerka a fotografka), které se svými osmi dětmi testují kvalitu, zábavu a přínos dětem různorodých aktivit a výrobků určených dětem. Společně vytváří autentický obsah a originální nápady a šablony ke stažení zdarma pro ostatní rodiče či učitele mateřských škol a zájmových institucí.

Od doby vzniku se rodiče a další mohli inspirovat více než pěti sty tipy na výtvarné tvoření, vzdělávací IQ hry, recepty na zdravá jídla pro děti, tipy na knihy, výlety a restaurace. Konceptem projektu je vytvořit místo, kde se rodiče mohou inspirovat navzájem. Aktuálně je registrováno čtrnáct set uživatelů. Rodiče se aktivně zapojují a přidávají vlastní aktivity a tipy s fotografiemi a postupem. Stávají se členy „testovacího týmu“, zkouší nové produkty a služby pro děti, hodnotí a předávají svou zkušenost dál.

Přesně po roce fungování inspirativního webu se rodičům otevírá další služba - možnost zdarma zkoušet, testovat spolu se svými dětmi a osobně recenzovat výrobky a služby od známých i dosud neznámých českých výrobců. Testováno na dětech zároveň nabízí firmám možnost netradiční propagace svých výrobků a služeb prostřednictvím přímého testování a velmi vyhledávaného sdílení zkušeností mezi rodiči (www.testovanonadetech.com).


Pozvánka na výtvarné dílny

Projekt Testováno na dětech pořádá pravidelně také soutěže a výtvarné dílny.

V nejbližší době můžete navštívit dílny Testováno na dětech:

1. 8. 2015 – Dyzajn dětem! Výtvarná dílna v rámci festivalu Dyzajn market.

5. 9. 2015 – Výtvarná dílna v rámci festivalu Kefír.

6. 9. 2015 – Výtvarná dílna v rámci festivalu VyšeHrátky.

Vstup na tyto dílny je ZDARMA.

Kontakt pro bližší informace:

Petra Panenková

tel.: 775 973 959

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.testovanonadetech.com

www.facebook.com/testovanonadetech

Zdroj: NICM