Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

vzdelani 02 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Chcete zažít nezapomenutelné léto v Kalifornii, Bostonu, v Miami nebo New Yorku? Existuje hned několik možností, jak strávit letní měsíce. Můžete si vybrat: chcete zažít klasické prázdniny jako každý rok nebo byste raději prožili něco nového, nevšedního a obohacujícího? Pokud se přikláníte ke druhé volbě, čtěte dál!  V jakým jazykových destinacích mohou jazykové pobyty v USA probíhat? Studovat můžete v těchto městech: Atlanta, Boston, Chicago, Honolulu, Los Angeles, Miami, New York, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Seattle nebo washington D.C. Amerika - země všech možností. Spojené státy americké jsou známé pro svou odlišnost. Každý stát nabízí něco jiného, co stojí za to ho navštívit. Pokud přemýšlíte o jazykovém pobytu v USA, zde jsou některé rady, které by Vám mohly při rozhodování pomoci.

Proč se vydat na jazykové pobyty v USA?

1. Osamostníte se a lépe poznáte sami sebe

2. Stanete se součástí americké kultury a zažijete ji na vlastní kůži

3. Zdokonalíte si úroveň angličtiny

4. Navštívíte atraktivní místa a přírodní krásy, které Vás zkrátka ohromí

5. Poznáte nové přátele z celého světa

6. Vyzkoušíte nevšední aktivity a sporty a možná v sobě najdete skrytý talent v některých z těchto aktivit

7. Zvýšíte si potenciál pro získání zajímavých pracovních pozic v budoucnu

Jak dosáhnout úspěchu?

1. Vyberte si ten správný jazykový kurz, aby studium v Americe vyhovovalo Vašim osobním představám a cílům

Je jen na Vás, jak dlouho budete chtít v USA zůstat. Jazykové pobyty mají trvání od 2 do 52 týdnů. Důležitá je i intenzita jazykových kurzů - můžete studovat obecné kurzy, které Vám zaručí jak studium angličtiny, tak dostatek volného osobního času, nebo kurzy intenzivnějšího charakteru, které jsou založeny na maximálním ponoření se do jazykového vzdělávání. Mějte na paměti, že existují i tematické jazykové pobyty, kde se můžete věnovat a vzdělávat v oborech, které Vás zajímají a ve kterých máte zájem se rozvíjet.

2. Pilně studujte a užívejte si volné chvíle po vyučování

Dávat pozor při výuce angličtiny je jasnou součástí jazykového kurzu. Velice cennou součástí pobytu je ale i Váš čas mimo vyučování. Možná si nezapamatujete úplně vše, co Vám na hodinách bude vysvětlováno, co si ale jistě budete navždy pamatovat, to jsou noví přátelé a vztahy, které si během zahraničního pobytu vytvoříte. Vedle studia si tedy nezapomínejte užívat každé volné chvilky strávené s Vašimi přáteli - ať už to bude v pokoji ve studentské rezidenci, v kantýně nebo na výletě pořádaným školou.

3. Dodržujte pravidla

Jsou Spojené státy americké bezpečné místo pro studium? Ano! USA je jedno z nejbezpečnějších míst světa. Všichni studenti chtějí studovat v bezpečném prostředí a tento fakt je neméně důležitý i pro jejich rodiče. Pokud tedy budete dodržovat pravidla školy a instrukce, které Vám budou dány na začátku pobytu, nebudete mít Vy ani Vaši rodiče důvod se čehokoliv obávat.

Jazykové pobyty v USA

Pokud se chcete dozvědět více a zapsat se na jazykové pobyty v Americe, máte možnost si domluvit osobní schůzku se soukromou vzdělávací organizací EF Education First na tel. +420 296 333 810 nebo si zdarma objednat katalog s informacemi o těchto pobytech.

Sledujte i další aktuální nabídky studijních programů agentur: www.studujemevusa.cz, www.czech-us.cz, www.studyline.cz, www.jazykovepobyty.cz.

Zdroj: NICM