Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Lubor-1Je září 2014, kandidátky jsou podané v Letňanech to konkrétně znamená, že o 21 míst na radnici bude soutěžit 175 kandidátů (prý to někdo spočítal). Ano, je to tak 10 stran, či hnutí po max. 21 lidech. Není mým úmyslem zde probírat jednotlivé kandidátky a posuzovat jejich jejich obsazení a šance na úspěch. Možné však je, že se do zastupitelstva městské části dostane více stran, než tomu bylo dosud. A potom bude o to složitější dohodnout koalici, tedy minimálně většinu 11 zvolených lidí, kteří se dohodnou na společných zásadách a prioritách.

Všiml jsem si, že ti nejaktivnější již nechali vytisknout své foto a s různými méně, či více legračními prohlášeními hyzdí kandelábry veřejného osvětlení nebo zaplnili ty životu nebezpečné bilboardy u hlavních silnic, se kterými se přes veškeré úsilí celé řady ministrů, generálních ředitelů, ředitelů a dalších správců komunikací zase nepodařilo nic udělat, protože si prostě s nimi nějakým nedopatřením prodloužili nevypověditelné smlouvy.

Takže vážená paní, vážený pane, když budete chtít a přijdete k volbám, vyberte si svých maximálně 21 jmen, z těch 210 nabízených kandidátů a třeba opravdu jednoho dne pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, nebude se krást a lhát lidem.   Kdybyste se náhodou rozhodla nebo rozhodl dát důvěru kandidátům občanského sdružení Zdravé Letňany, tak vězte, že nás naleznete na kandidátce č. 10, společně s Piráty.   Za občanské sdružení Zdravé Letňany, Lubor Pavlíček (6)