Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

 

MajálesLetošní ročník Majálesu se ponese ve znamení změn a inovací. Letňany, čipové náramky, bezhotovostní platby… To hlavní ale zůstává – příjemná atmosféra, kterou tvoříte hlavně vy, studenti. A jednou z takových zón – pro studenty od studentů – bude i International Island. Najdete zde desítky stánků, na nichž budou mladí zástupci určitých zemí návštěvníkům představovat zvyklosti a tradice daného státu. Mezi největší lákadlo International Island budou bezpochyby patřit soutěže, či ochutnávky tradičních pokrmů nebo nápojů prezentovaných států. Jedním z partnerů této zóny je i NICM, které na festivalu najdete také. Zavítejte tedy do International Island a navštivte náš stánek, kde si budete moci odpočinout v chill out zóně.
Majáles se koná 30. 4. 2014 v Letňanech. Mezi hlavní hvězdy patří Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Inekafe, MIG 21, Money Business, Wohnout nebo Prago Union. Pokud stále nemáš svůj čipový náramek a rád by ses zašel podívat, lze si ještě koupit vstupenku. Třeba u nás v NICM na Náměstí Republiky. Do 18. 4. 2014 stojí 499 Kč, pak se cena zvedá na 550 Kč. 
Zdroj: NICM
Související článek:  zde

sysel-obecny-107-150x1501. 4.  2014  se konalo na územní části území NPP Letiště Letňany místní šetření, které se zorganizovalo v rámci správního řízení vedeného k věci povolení výjimky ze základních ochranných podmínek zvláště chráněného živočicha sysla obecného a udělení souhlasu s konáním hromadné akce „Pražský Majáles“.

Přítomní :
AOPK ČR, Správa CHKO Český kras   - Jaroslav Veselý
AOPK ČR, Ústředí Praha, Záchranný program  -  Jitka Větrovcová
StudentZone, o.s.    - Tomáš Viktořík
Letiště Praha Letňany, s.r.o.   - Petr Kříž
      - Michaela Kováčová
      - Petr Švihovec
MČ  Praha – 18, ODŽP   -  Jana Káparová
MČ  Praha – 18, zástupce starosty  -  Oldřich Miffek
LKLR, o.s.     -  Václav Čadek

Zápis z jednání zatím není k dispozici:  Olaf Deutsch, Zdravé Letňany o s.